ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden hebben betrekking op de verkopen die plaatsvinden vanuit www.retrogametown.com. Onder verkopen verstaan wij: alle verkopen in de webshop en de online bestellingen.

PRIJZEN EN VOORRAAD

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

AANBIEDINGEN

Alle aanbiedingen zijn geldig zolang aangegeven, mits beschikbaar.

GARANTIE

De artikelen die u bij RetroGameTown besteld worden voordat ze verzonden worden nog een keer getest, als deze niet werken krijgt u het geld terug gestuurd op u rekening.

 

VERZENDKOSTEN EN BEZORGTIJD

Voor alle bestellingen die verzonden worden bedragen verschillende verzendkosten. Verzendingen worden gedaan via de reguliere postnl of pakket post. De bezorg- en leveringstijden van postnl gelden hierbij. Gebruikelijk is dat dit binnen Nederland 2 tot 3 dagen duurt na verzenden van de bestelling. De verzendkosten naar het buitenland variëren van € 5,00 tot € 35,00. De kosten van aangetekende zendingen naar het buitenland kunnen hoger uitvallen en worden gebaseerd op de tarieven van postnl.

BETAALMETHODEN

Betalingen kunnen via overschrijving, bank of giro, creditcard, iDeal en Paypal. Bestellingen worden gebracht door postnl. Onze bankgegevens zijn als volgt:

ING giro rekening: IBAN: NL58 INGB 0006506706
                              BIC: INGBNL2A
J. J Niesthoven
Tel: 06-38657318
jonas_jurriaan@hotmail.com

KVK-nr: 53224108
BTW-nr: NL196472878B01
Mocht u vragen hebben over het voldoen van een betaling kunt u contact met ons opnemen middels jonas_jurriaan@hotmail.com.

ANNULERINGEN

U kunt uw bestelling alleen schriftelijk of per e-mail annuleren.

PRIVACY

De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor interne doeleinden en zullen dus niet verstrekt worden aan derden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.